Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mudrování nejen nad divadlem

Mudrování nejen nad divadlem

234  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Po vydání úspěšných Vzpomínek antihrdiny, ve kterých se Jaroslav Tuček ohlíží za částí svého života spjatého s historií divadla Husa na provázku a Studia Marta, vyšla nyní tiskem jeho kniha Mudrování (nejen) nad divadlem.
Jde o sbírku textů reflektujících naši současnou dobu pohledem člověka, který hrál v několika brněnských divadlech, učil na konzervatoři i na JAMU a postupně šéfoval třem brněnským souborům, načež se vydal na dráhu spisovatelskou. Svými aktuálními Mudrováními se připojil po bok bardů, jako byli Jiří Mahen či Miloš Hynšt, kteří o brněnském divadelním bojování sepsali pozoruhodná svědectví. Tuček s nadhledem, otevřeností a snahou o pochopení světa kolem sebe pojmenovává a komentuje život se vším, co k němu patří. Soubor jeho textů je nejen skvělou čítankou naší každodennosti, ale i pozoruhodnou snahou autora o propojení úvah nad divadlem a běžným životem.
Autor:
Nakladatel: Tribun EU
Jazyk : Čeština
Počet stran: 582
Zařazení: autobiografické vzpomínky kultura a společnost divadelní herci Brno (Česko) divadla divadlo a společnost divadelní ředitelé
Mohlo by se vám také líbit..