Hmyz na talíři
12
%
307 Kč 348 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava.
Hmyz na talíři je velmi specifická kuchařka. Pravděpodobně tak specifická, že jste druhou takovou nikdy v ruce nedrželi. Je plná úžasných, chutných a veskrze zdravých receptů. S hmyzem. Najdete v ní receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek, které samozřejmě můžete připravit i bez „nohatých“ doplňků, ale uznejte, že by to byla škoda. Alespoň si je čas od času do nějakého receptu přisypejte. Budete určitě příjemně překvapeni…
Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání kuchařky Hmyz na talíři. Najdete v ní odpovědi na otázky, proč jíme hmyz, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa a dozvíte se také, jak hmyz připravovat k vaření.
Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť!
Autor: | Borkovcová Marie doc. a kolektiv |
Nakladatel: | Jota |
ISBN: | 978-80-7462-915-0 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Týdenní náladovník
Davidová Monika
-
The Design and Engineering of Curiosity
Lakdawalla, Emily
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Sirotčinec slečny Peregrinové Knihovn...
Ransom Riggs
-
Líný rodič
Tom Hodgkinson
-
Martin Fourcade Můj sen o zlatě a sněhu
Martin Fourcade
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Božský milenec
Christina Laurenová
-
Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte
Sunim Haemin
-
Sluneční znamení
Goodmanová Linda
-
Nezapomeň na zlé časy
Günter K. Koschorrek
-
Jedenáct 11
Lauren Myracle
-
Thajsko
Ron Emmons; Paul Gray; Phillip Tang
-
Deník 1938-1945
Helga Weissová
-
Hvězdná znamení
Goodmanová Linda
-
6 kontinentů Příběhy z cest
Jiří Kolbaba; Jiří Kolbaba