Čokoláda
14
%
427 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ,,australská královna čokolády“, provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Čokoládové brownies, sušenky s kokosem či malinami, čokoládové koláče, karamelová nebo čokoládová pěna, čokoládový krém brulee, mléčné čokoládové medové pralinky... To je čokoláda! Svůdná, nádherná, nejlepší!
| Autor: | Tibballs Kirsten |
| Nakladatel: | Omega |
| ISBN: | 978-80-7390-498-2 |
| Rok vydání: | 2016 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | Vázaný |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Cesta do středu Země
Verne Jules
-
Na kometě
Verne Jules
-
Ze Země na Měsíc
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules
-
Patnáctiletý kapitán
Verne Jules
-
Tajuplný ostrov
Verne Jules
-
Doufat znovu
Mona Kasten
-
Sluha dvou pánů
Carlo Goldoni
-
Zero - Vědí, co děláš
Marc Elsberg
-
Hrabě Monte Christo
Alexandre Dumas
-
Zemí šelem
Jules Verne
-
Hořící kříž
Diana Gabaldon
-
Vermontské psycho
McMahon Jennifer
