Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
25
%
299 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
Autor: | Turan Turan T. |
Nakladatel: | HarperCollins Publishers |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 224 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme podle Herbáře 5
Kateřina Winterová
-
Traktůrek Zetůrek
Petra Šolcová, Zuzana Neubauerová
-
Příběhy obyčejného uzdravení
Jan Hnízdil
-
Projezte se ke zdraví
Überallovi Florian a Andrea
-
Psychogenní houby
Dmitrij Jurjevič Sokolov
-
Čarodějné pohádky pro malé kouzelníky
Jiří Žáček
-
Divá Bára a jiné dívky na útěku
Božena Němcová
-
Fifty Shades Darker 2 (v anglickém ja...
James E. L.
-
Hojnost - Kulinářské skvosty mistra z...
Ottolenghi Yotam
-
Fifty Shades Freed 3 (v anglickém jaz...
James E. L.
-
Čínsko-český slovník ilustrovaný dvoj...
neuveden
-
Diagnózy času - Český a slovenský pov...
neuveden
-
Maďarsko-český slovník ilustrovaný
neuveden
-
Happy Hour
Jiří Slíva
-
Neodolatelné nanuky - Domácí dobroty ...
neuveden
-
Alfons Mucha - Plakáty ze sbírky Ivan...
neuveden