Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb

Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
25 %

299  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
Autor:
Nakladatel: HarperCollins Publishers
Rok vydání: 2016
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..