Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Klinická výživa

Klinická výživa
7 %

472  Kč 505 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace je členěna do dvou částí:\nObecná část - Patofyziologické základy klinické výživy\nSpeciální část - Klinická výživa u vybraných onemocnění

\n

Jednotlivé kapitoly jsou rozčleněny do částí a odpovídají rozčlenění výuky (přednáškám) oboru Klinická výživa tak, aby byly oporou ve studiu a následné praxi Nutričního terapeuta. Publikace také slouží k propojení informací z oboru Léčebné výživy.

\n

V první části jsou popsány základy patofyziologie metabolismu při akutních onemocněních, metabolismu makro a mikronutrientů, zhodnocení nutričního stavu, malnutrice, základy enterální a parenterální nutrice.

\n

V druhé části je popsaný metabolismus a nutriční podpora u jednotlivých onemocnění-diabetu, onkologických onemocnění, onemocnění gastrointestinálního traktu, perioperační nutrice, výživy u renální insuficience, kardiální insuficience, polytraumat, kriticky nemocných s rozvojem multiorgánové insuficience, neurologických onemocnění, výživy u dětí a těhotných, výživy po transplantacích.

Autor:
Nakladatel: Ostravská univerzita
ISBN: 978-80-7599-227-7
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 318
Mohlo by se vám také líbit..