Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

CorelDRAW - Praktické příklady 1. díl (základní techniky)

CorelDRAW - Praktické příklady 1. díl (základní techniky)
29 %

248  Kč 349 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n
    \n
  1. díl publikace CorelDRAW – Praktické příklady (základní techniky) seznamuje uživatele s prostředím a zaměřuje se na získání základních dovedností při práci s jedním z nejrozšířenějších editorů vektorové grafiky.
  2. \n
\n

Publikace CorelDRAW – Praktické příklady se věnuje velmi rozšířenému programu CorelDRAW, určenému ke tvorbě vektorové grafiky. Jejím posláním je naučit čtenáře praktickému, rychlému a efektivnímu užívání tohoto grafického editoru.

\n

Kniha je koncipována tak, že na nezbytný teoretický základ vždy navazují příslušné praktické příklady – čtenář tak může postupy editace okamžitě vyzkoušet svou vlastní činností přímo v programu. Kromě toho je každé z publikovaných cvičení doplněné názorným videotutoriálem.

\n

Začínající uživatel programu se tak v 1. dílu publikace (základní techniky) může seznámit se základy jeho ovládání a dál pokračovat složitějšími prvky editace a komplexnějšími cvičeními.

\n

Součástí knihy je i sada dat ke stažení z internetu se souvisejícími materiály - videotutoriály a podpůrnými soubory pro jednotlivá cvičení.

\n
Autor:
Nakladatel: Computer Media
ISBN: 978-80-7402-331-6
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..