První republika u stolu
23
%
375 Kč 490 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Z jejího odkazu však čerpáme dodnes. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování. Jaké tedy byly gastronomické libůstky tehdejších slavných a jak vypadala kuchyně obyčejných lidí? O tom všem, ale i o dalších pozoruhodnostech spjatých se stolováním, si přečtete v knize, která vychází ze úctyhodné sbírky gastronomických zajímavostí Jaroslava Vašáka.
| Autor: | Jaroslav Vašák |
| Nakladatel: | CPRESS |
| ISBN: | 9788026417118 |
| Rok vydání: | 2017 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | vázaná s laminovaným potahem |
| Počet stran: | 352 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Cukrfree
Janina Černá
-
Vaše rodinná kronika krok za krokem
Lenka Peremská
-
Michal Šopor: Americký deník
Michal Šopor
-
100 pohledů na Česko
Pavel Scheufler
-
Tři sestry
Morris Heather
-
Autoškola 2016
Ondřej Weigel
-
Zelená kosmetika
Michaela Suchá
-
Báječná léta s Jawou
Alois Pavlůsek
-
Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv
Jan Vojáček
-
Svatební přípravy podle Ejvi
Eva Mchitarjan
