Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Fetish NOW! - CD

Fetish NOW!
11 %

221  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Společenství Dekadent Fabrik vzniklo ze setkání a vzájemného souznění uměleckého teoretika a kurátora Otty M. Urbana ( Dj Statan) a malíře, hudebníka a písmáka Davida Cajthamla v květnu 2008. K původnímu duu se brzy přidali saxofonista Mikoláš Chadima (Extempore, MCH Band, Kilhets) a basista Ivan Bierhanzl (Plastic People, Umělá hmota, DG 307). Kapela pracuje s improvizací nad silně zahuštěným rytmickým základem. Elektronický Trip-Dub by snad mohl být přiléhavým názvem této skupiny, která v sobě spojuje rockovou energii, a současný psychedelický jazz s elektronikou, Dekadent Fabrik by se však dali zařadit i k současnému Nu Jazzu. Skupina vystupuje sporadicky prakticky v celé Evropě v rámci různých akcí (hudební klub v Berlíně, festival v italském Meranu, Sukova síň pražského Rudolfina, ale také Nádražka v Dejvicích).

Hudba Dekadent Fabrik čerpá z osobního nasazení hráčů. Kapela nezkouší a schází se jen při koncertech, jednotliví hudebníci jsou ale mezi koncerty v častém kontaktu. Duchovní spojení je přípravou na vystoupení na jevišti. Jednotlivé osobnosti souboru mají bohaté umělecké i osobní zázemí, které vnášejí do hudby. David Cajthaml a Mikoláš Chadima se vzácně shodují ve své vášni ve využití “smutku” v hudbě, radostí nad přežitím noci plné snů…

Fetish Now je debutovým albem souboru a přineslo 10 výtečně nahraných skladeb typických pro Dekadent Fabrik.

1/ Fetish
2/ Mořská dívka
3/ Story of Charles Richardson
4/ Ulrike M.
5/ La Decadanse – remix
6/ Orgasm
7/ Kleine Insel
8/ Artaud
9/ Endecha
10/ Slow Vanitas Slow
Autor:
Nakladatel: Black Point
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..