Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Tabulky a schémata z obecné části trestního práva hmotného. 3. vydání

Tabulky a schémata z obecné části trestního práva hmotného. 3. vydání
15 %

419  Kč 495 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Učební pomůcka ke studiu trestního práva hmotného svým obsahem, strukturou a zpracováním navazuje na texty učebnic obecné části trestního práva hmotného a zachycuje vztahy vykládaných pojmů do tabulek, schémat a bodů. V některých pasážích hledá inspiraci v německé nauce a jde tak i nad rámec běžných učebních textů. Od druhého vydání publikace, které reagovalo na přijetí trestního zákoníku (zákona č. 40/2009 Sb.) a zákona o trestní odpovědnosti právnických osob a řízení proti nim (zákon č. 418/2011 Sb.) a na zavedení nových institutů, pojmů a vztahů, uplynulo již devět let. Za tu dobu došlo k řadě více či méně významných novelizací trestních předpisů (např. v oblasti sankcionování, rozšíření trestní odpovědnosti právnických osob apod.), na které bylo třeba reagovat i v předkládané učební pomůcce.

\n

Publikace je určena především studentům právnických fakult, kteří si opakují vědomosti získané při přednáškách a při studiu učebnic, resp. kteří se připravují ke zkouškám z oboru trestního práva hmotného. Přínosná ale může být i pro další zájemce o tento obor.

\n
Autor:
Nakladatel: C. H. Beck
ISBN: 978-80-7400-777-4
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 140
Mohlo by se vám také líbit..