Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

8 hlav šílenství - CD

8 hlav šílenství
9 %

301  Kč 329 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Vladivojna La Chia propojuje světy mainstreamu i undergroundu v novém soundtracku k filmu 8 hlav šílenství!

Nezaměnitelná zpěvačka, textařka, producentka, autorka filmové i divadelní hudby a výrazná osobnost české hudební scény Vladivojna La Chia vydala další ze svých netradičně pojatých filmových soundtracků. Po hudbě a písním k filmu Nevinnost a seriálu Až po uši tentokrát připravila v mnohém unikátní album inspirované filmem Marty Novákové 8 hlav šílenství.

„Z hudebních motivů, které ve filmu zazní, jsem vytvořila skladby na básně Anny Barkovové, o které celé film je, a k nim jsem přizvala několik výrazných interpretů, vlastně docela nesourodou společnost,” komentuje Vladivojna. Slyšet na albu tak můžeme například Lucii Bílou ve dvou naprosto nových a odlišných polohách. Představitelka filmové hlavní role Aneta Langerová se zde objevuje jak sólově, tak vůbec poprvé v duetu s Lenkou Dusilovou. Na prvním singlu Karaganga 35 se podílel Oto Klempíř a svůj hlas albu propůjčilo i pár výrazných jmen současné alternativní scény, jako zpěvák rock metalové kapely Insania Poly, šansoniérka Sylvia Bee či postapokalyptický písničkář Kittchen.
Autor:
Nakladatel: SUPRAPHON
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: CD
Mohlo by se vám také líbit..