Česnek
346 Kč 349 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže.
Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience.
Autor: | Linford, Jenny |
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 978-80-7390-853-9 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Missing Ingredient
Linford, Jenny
-
Přístav nebezpečí
Livingstone Ian
-
Střet králů
George R. R. Martin
-
Tajná kapitola
Cogman, Genevieve
-
Rebuilt
Alex Scarrow
-
Smrtící slovo
Cogman, Genevieve
-
Geekův rok - 365 zajímavostí ze světa...
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Mléko a med
Kaur Rupi
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Jóga pro začátečníky
Martin Cory
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Bubny podzimu
Diana Gabaldon
-
Na kometě
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules
-
Patnáctiletý kapitán
Verne Jules