Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nebojte se ztratit hlavu

Nebojte se ztratit hlavu
22 %

241  Kč 310 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

„Satčitánanda… Bez ohledu na význam toho slova se už jen to, jak zní, hluboce dotýká mého srdce. Je to zvuk ticha, zvuk nejvyššího prožitku, zvuk, který slyšíte, když jste jen vy a vesmír. Význam není vůbec důležitý, protože význam náleží mysli. Satčitánanda přesahuje jakýkoli význam. Rezonuje uvnitř vašeho bytí, vytváří jemnou harmonii, hluboký klid, tajemný pocit uspokojení, vyrovnanosti s tímto světem, s vesmírem, se samotnou existencí – a nejen s existencí, ale také se sebou.“

\n

Staňte se opět sami sebou. Tak by se ve stručnosti dala vyjádřit hlavní myšlenka tohoto výběru úvah a odpovědí na otázky mistra Osho, které zaznamenali jeho žáci. Jsou zaměřeny proti negativním vlivům společnosti, která – jak Osho s oblibou říká – dělá ze lva ovci žijící ve stádu. Duchovní cestu – cestu k nalezení vnitřního bohatství, svobody a vlastní identity – Osho vždy spojuje s běžným životem prožitým autenticky a radostně. \nPromluvy jsou proloženy různými legendárními příběhy a anekdotami dobře vystihujícími a ilustrujícími provokativní myšlenky tohoto výjimečného člověka.

\n

Reedice

\n
Autor:
Nakladatel: Beta
ISBN: 978-80-7593-400-0
Jazyk : Čeština
Vazba: Měkká
Počet stran: 280
Mohlo by se vám také líbit..