Banán plátky lyofilizované 150 g
296 Kč 301 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Nakladatel: | BigBoyButter |
ISBN: | 8594193030415 |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda
S. Noel-Hoeksema; L. B. Frederickson; W. A. Wagenaar
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Chcete se dostat na lékařskou fakultu...
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Hospodářská politika
Igor Kotlán; Christiana Kliková
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Přijímací zkoušky z práva na vysoké š...
Radovan Ryska
-
Statika stavebních konstrukcí I.
Jaroslav Kadlčák
-
Střecha nad hlavou
-
Jak se dostat na vysokou školu?
Petr,Kalabis
-
Chcete se dostat na fakultu sociálníc...
-
Arašídový krém gastro 1000g crunchy -
-
Grand zero s bílou čokoládou 250 g
-
Mango plátky lyofilizované 130 g
-
Grand zero s mléčnou čokoládou 250 g