Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

100% Whey protein 2000 g - vanilka

100% Whey protein 2000 g - vanilka

1337  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
100% WHEY PROTEIN\n•100% proteinu z nedenaturované syrovátky\n•70% proteinu a přes 5g BCAA na dávku\n•BCAA v poměru 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoulecin, L-valin)\n•Protein od evropských chovů živených travou\n\n100% Whey je kompletně získaný z nedenaturované syrovátky nejlepší kvality, není v něm žádný přidaný cukr, uměle přidané aminokyseliny ani sojový protein. Obsahuje přes 5g větvených aminokyselin na 35g dávku - větvené aminokyseliny neboli BCAA jsou v suplementaci naprosto zásadní, zde navíc vyváženy v poměru 2:1:1 Leucin, Isoleucin a Valin, který je zdaleka nejefektivnější - více se o tom můžete dočíst zde.\n\nProtein je získáván během výroby sýru z čerstvého mléka. Celý proces podléhá regulacím EU a mléko samozřejmě pochází od krav, kterým nejsou do těla vpravována zakázaná antibiotika ani růstové hormony.\n\nPro koho je 100% Whey určen?\n\nJde o ideální protein pro muže i ženy, kteří se pravidelně věnují fyzické aktivitě, ať už jde o posilovnu, různé sporty, jógu nebo pilates. Při dnešním hektickém životním stylu je zejména pro často trénující jedince těžké udržet si ve stravě dostatečný příjem bílkovin, při tom právě oni zvýšený příjem nejvíce potřebují. 100% Whey se nabízí jako ideální základ pro každého, kdo chce mít ve stravě vyrovnaný příjem proteinů a kdo je orientovaný na získání kvalitní svalové hmoty a svalovou regeneraci.\n\nJak je 100% Whey vyráběn?\nHlavní ingrediencí je syrovátkový koncentrát s vysokou biologickou využitelností, který je získáván separací syrovátky z mléka při výrobě sýru. V průběhu tohoto procesu se mléko zpracovává na tvaroh a syrovátku, která je následně ošetřena tak, až je dosaženo nejčistší a nejryzejší formy pro použití v proteinu.
Nakladatel: Reflex nutrition
ISBN: 5033579014074
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..