Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Instantní fotografie instantně

Instantní fotografie instantně
27 %

146  Kč 200 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Jedinečná příručka odhalující tajemství a kouzlo instantní fotografie.

\n

Instantní fotografie je fenomén, který dobyl již několikrát celý svět. Polaroidy a možnost rychlého vyvolání snímků s sebou přinesly okamžitou odměnu pro fotografy, kteří mohli plody své práce vidět během několika sekund od stisknutí spouště. Člověk by čekal, že v době digitálního fotografování instantní fotoaparáty zaniknou. Opak je pravdou. Ať už je to otázka retro stylu, stále větší lidská potřeba nahrazovat digitální výstupy fyzickými, nebo prostě jen dobrý pocit z toho držet fotografii v ruce, instantní fotografie zažívá další renesanci. Tato kniha Jiřího Folty vás provede okouzlujícím světem okamžité fotografie.

\n

Naučíte se:
\njak funguje instantní fotoaparát a co na okamžitou fotografii budete potřebovat, \nv čem se instantní fotografie liší od té digitální, \njak si vybrat ten správný fotoaparát, \njak s instantními fotoaparáty exponovat a ostřit, \nzáklady kompozice v instantní fotografii a její formáty, \njak nakládat s hotovými snímky \na mnoho dalšího.

Autor:
Nakladatel: Zoner Press
ISBN: 978-80-7413-424-1
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 76
Mohlo by se vám také líbit..