Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Helpmation Bezdotykový teploměr Helpmation JXB308

Helpmation Bezdotykový teploměr Helpmation JXB308

1402  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Přesný bezdotykový teploměr Helpmation bezkontaktně změří teplotu lidského těla dětí i dospělých, teplotu povrchu předmětů, teplotu lahví s dětskou výživou, teplotu koupele nebo pokojovou teplotu do 1 sekundy za pomoci nejmodernější infračervené technologie. Metoda měření, kterou využívá bezdotykový teploměr Helpmation tzv. „temporal artery (TA)“ je přesnější a rychlejší než měření teploty ušním teploměrem a komfortnější než měření teploty klasickým teploměrem.

\n

Bezdotykově změří tělesnou teplotu\nBez nutnosti přímého kontaktu\nTři režimy měření Tělo, Povrch, Vzduch\nNejvyspělejší čip s IR technologií\nRychlé a přesné měření do 1 sekundy\nVhodný pro domácí i pro profesionální použití\nZvukový alarm při vysoké teplotě\nVelký podsvícený LCD display mění barvu dle teploty\nVzdálenost měření 3-5 cm\nZobrazení ve stupních Celsia nebo Fahrenheita\nAutomatické vypnutí teploměru po 30 sec.\nKlinicky testováno\nPřesnost měření 36-39°C = +/- 0.3°C

Nakladatel: HELPMATION
ISBN: 8594072212307
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..