Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Díky, že Tě mám!

Díky, že Tě mám!
33 %

268  Kč 399 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Zvládnete to, i když nejste kreativní.\nPřítel, přítelkyně, manžel, manželka ...bývá tím nejdůležitějším člověkem, s kterým sdílíme život. Díky, že Tě mám! je kniha, kde jste vy autorem a kterou dotvoříte tomu svému, nebo té své na míru jako poděkování za to, jaký/jaká je (i s těmi chybami!). Tato kniha Vám s tím pomůže! Dokážete to tak snadným a osobitým způsobem. Pobavíte je a připomenete jim hezké vzpomínky a společně strávené chvilky.

\n

Originální ilustrace od talentované ilustrátorky Katky Brabcové\n3 barevná provedení knihy - vyberte si tu, která se vám líbí nejvíce\nMožnost vlepování fotek - chytrý design umožní snadno přelepit ilustraci\nKvalitní silný papír (170g) zajistí příjemné vpisování\nFormát 16x16 cm pro pohodlné prohlížení

\n

(Pokud myslíte, že tomu bude partner otevřený, můžete knížku darovat i nevyplňenou. Můžete ji prolistovat společně a posdílet navzájem, co byste vepsali. Takovéto vzájemné sdílení pomáhá utužovat vztah. Možná, že se i dozvíte o něm /o ní něco nového.)

Autor:
Nakladatel: Perkman
ISBN: 978-80-88331-06-3
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 48
Mohlo by se vám také líbit..