Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

KidKraft Hrací stůl zavodní dráha Freeway Frenzy

KidKraft Hrací stůl zavodní dráha Freeway Frenzy

4799  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Hrací stůl zavodní dráha Freeway Frenzy

\n

Dřevěný snadno sestavitelný hrací stůl s závodní dráhou, výtahem, praktickým úložným boxem a oboustranným víkem boxu. Víko uprostřed hracího stolu vytváří volnou plochu s imitací travnaté plochy pro hraní a po jeho otočení vznikne základna pro kostkové stavebnice. Pod víkem naleznou děti prostorný úložný box. Závodní dráha je obtočena kaskádovitě okolo stolu. Výtah se manuálně ovládá pomocí kola ve tvaru volantu. Dráhu doplňují dominantní prvky jako je skryté parkoviště, heliport, jeřáb a čerpací stanice s myčkou. Součástí balení jsou autíčka a vrtulník.

\n

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nakladatel: Kidkraft
ISBN: 706943999974
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..