Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Aktivisté a cikánský problém (slovensky)

Aktivisté a cikánský problém
25 %

226  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Komunistické ideje byly obdobné povahy jako dnešní různé výklady lidských práv. Prostě se o tématu nediskutovalo, byly to „zřejmé“ pravdy. Diskuze, to byl hřích: za komunistů revizionismus, dnes extremismus či jiný - ismus.\nProto význam jednotlivých pojmů používaných kýmkoliv, včetně ochránců lidských práv, či ombudsmanky Anny Šabatové, musíme analyzovat a pochopit jejich kontext, protože aktivističtí advokáti slova zneužívají podle momentální potřeby. K tomu lze dodat, že podobně jako za socialismu, kdy pro část veřejnosti měl negativní význam termín „komouš“, dnes má podobný význam termín „aktivista“ anebo „sluníčkář“. Od roku 2015 každý rok se v mediálních výstupech objevili sluníčkáři nejméně dvěstěkrát. To koresponduje s nástupem stále agresivnější praxe tzv. lidskoprávních politických teroristů.

\n

V této knize se budeme zabývat manipulacemi tzv. lidskoprávních aktivistů a servilních politiků od devadesátých let do dnešních dnů.

Autor:
Nakladatel: AOS Publishing
ISBN: 978-80-87624-75-3
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 300
Mohlo by se vám také líbit..