Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kvadrokoptéra Fleg Pioneer II s kamerou

Kvadrokoptéra Fleg Pioneer II s kamerou

1406  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Kvadrokoptéra na dálkové ovládání s HD kamerou a pokročilým stabilizačním systémem. Model umožňuje nastavit více rychlostí, má automatický režim „AUTO FLIP“, kdy lze provést přemet pouhým stiskem tlačítka nebo funkci automatického návratu i udržení výšky. Kvadrokoptéra má odolnou konstrukci s krytkami na vrtule a LED osvětlení pro lepší orientaci.

\n

Stáhněte si aplikaci do mobilního zařízení a ovládejte dron pomocí telefonu nebo tabletu. Videa a fotky se budou ukládat do mobilního zařízení, na kterém můžete sledovat live stream! 

\n

Hlavní funkce/přednosti:\nPokročilý, stabilizační systém\nFunkce udržení výšky\nNastavení různých rychlostí letu\nTlačítko na automatický FLIP\nDoba letu 7-10 minut\nTlačítko automatického návratu\nOdolná konstrukce s ochrannými krytkami na vrtule\nLED osvětlení\nDosah vysílačky je přibližně 40m\nHD kamera\nZáznam videa a pořízení fotografií

\n

Technické parametry:\nRozměry: 33 x 33 x 7cm\nHmotnost: 79g\nGyro: 6-osé (6-axis)\nBaterie: Li-Po 3.7V 480mAh\nVysílačka: 2.4GHz\nVideo rozlišení: 640 x 480\nVideo formát: AVI\nFoto rozlišení: 1280 x 720\nFoto formát: JPEG\nZpůsob nabíjení: přes USB nabíječku\nBaterie vysílačka: 3x AA baterie (nejsou součástí balení)

\n

Obsah balení:\nKvadrokoptéra FLEG Pioneer II s kamerou\nVysílač 2.4GHz\nBaterie Li-Pol 3.7V / 480mAh\nUSB nabíječ\nStojánek\nSada náhradní vrtulek\nČeský manuál

Nakladatel: Fleg
ISBN: 8595142716015
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..