Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Alori čistič textilu a čalounění 250ml

Alori čistič textilu a čalounění 250ml

201  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

TIP: Alori čistič textilu a čalounění můžete použít na odstranění skvrn z oblečení, kabelek, ubrusů, závěsů, čalouněného nábytku, polštářů, povlečení, autosedaček a mnoho dalšího.

Čistič textilu a čalounění je aktivní čistící látka s regenerační ochranou vláken vyráběná novou technologií. V jediném kroku vyčistíte nečistoty, odstraníte skvrny, vrátíte vláknům původní pružnost a jemnost, oživíte barvy. Na rozdíl od standardních čističů, které rozpuštěnou špínu zanechávají ve spodní části textilie, nano čistič textilu a čalounění čistí vlákno po celé délce a rozpuštěnou nečistotu vytahuje na povrch, kde ji snadno odstraníte. Ideální na tkané i netkané textilie, mikroplyš, koberce, potahové látky, textilní vlákna, technické látky a vlákna.

Celé balení vydrží zhruba na 2,5m2.

S Alori čističem textilu a čalounění odstraníte: mastnoty, čokoládu, mléčné výrobky, všeobecné znečištění, lidský pot, nikotin, zažloutnutí, hnilobu, atd. Velmi dobře odstraňuje moč a skvrny způsobené zvířaty.

Čistič má formu kapaliny. Pro snadnější použití a úsporu je opatřen rozprašovačem. Je balen v matné bílé lahvi z chemicky odolného plastu. Lahev má kulatý tvar, velmi dobře se drží a při použití nevyklouzává z rukou. Rozprašovač je opatřen dětskou pojistkou proti otevření. Celé balení je uzpůsobeno tak, ani prostředek nevytekl ani při položení.

  • Urychlené zasychání
  • Šetří váš čas
  • Široké možnosti použití
  • Bez obsahu alkoholu, parabenů, fosfátů a silikonů
  • Nezanechává stopy
  • Čistí do hloubky
Nakladatel: Xiaomi
ISBN: 8594195505027
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..