Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Alori čistič sporáku a trouby 250ml

Alori čistič sporáku a trouby 250ml

201  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Čistič sporáku a trouby je vysoce účinný pro odstraňování mastnoty, zapečených biologických nečistot, olejů i tuků ze smaltovaných povrchů, kovů i plastů. Bez drhnutí odstraníte všechny výše zmíněné nečistoty a to za polovinu času obvyklého čištění. Obsažená nanotechnologie zajistí vytvoření nano vrstvy, na které špína hůře ulpívá (efekt lotosového květu vysvětleno zde – odkaz), takže následné čištění bude ještě jednodušší a rychlejší.

Můžete použít na čistění mikrovlnné trouby, konvektomatu, na sklokeramické desky, indukční desky, plynové sporáky.

Návod k použití: Doporučujeme odstranit volné nečistoty z povrchu (tím výrazně snížíte spotřebu). Vždy nejdříve navlhčete povrch před aplikací! Naneste rovnoměrně na plochu. Nechejte 15minut působit, pokud čistíte troubu - zapněte troubu na 50st. a nechte 15 minut působit. Poté setřete nečistoty houbičkou. Po vyčištění důkladně opláchněte vodou. V případě potřeby postup opakujte. Vzhledem k široké škále povrchů, doporučujeme před vlastní aplikací provést TEST na slučitelnost povrchové úpravy.

Čistič má formu kapaliny. Pro snadnější použití a úsporu je opatřen rozprašovačem. Je balen v matné bílé lahvi z chemicky odolného plastu. Lahev má kulatý tvar, velmi dobře se drží a při použití nevyklouzává z rukou. Rozprašovač je opatřen dětskou pojistkou proti otevření. Celé balení je uzpůsobeno tak, ani prostředek nevytekl ani při položení.

  • O 80 % vyšší účinnost, než u běžných čisticích prostředků
  • Nižší spotřeba, takže vám lahev vydrží déle
  • Nepoškozuje čištěný povrch (neabrazivní)
  • Ošetřený povrch je nezávadný pro potraviny
  • Dlouhotrvající efekt
  • Snadnější a méně častý následný úklid
  • Biologicky odbouratelný
  • Bez parabenů, silikonů, chlóru, neurotoxinů
Nakladatel: Xiaomi
ISBN: 8594195502019
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..