Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Alori čistič dlažby 250ml

Alori čistič dlažby 250ml

243  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Čistič dlažby je určen speciálně pro odstraňování hluboko usazených nečistot z kameniny, žuly, tvrdého kamene, mramoru i keramické dlažby. V jediném kroku velmi rychle odstraňuje, čistí, obnovuje a renovuje podklad. Odstraní ztmavnutí povrchu a čistí do hloubky. Díky obsaženým nano částicím nejen perfektně čistí, ale vytvoří na povrchu neviditelnou vrstvu, která má samočisticí účinek.

Velmi lehce odstraníte biologické nečistoty, oxidaci, minerální, vápenaté a solné usazeniny ale také řasy, sinice, mech, hmyz nebo kyselou mastnotu.

Celé balení vydrží zhruba na 18m2.

Návod k použití: Doporučujeme odstranit volné nečistoty z povrchu (tím výrazně snížíte spotřebu). Vždy nejdříve navlhčete povrch před aplikací! Naneste kapalinu na houbičku. Pomocí houbičky aplikujte na čištěný povrch. Nechte 5-15 minut působit (na silnou vrstvu můžete použít kartáč). Po vyčištění důkladně opláchněte čistou vodou. Vzhledem k široké škále povrchů doporučujeme před vlastní aplikací provést TEST na slučitelnost povrchové úpravy.

Čistič má formu kapaliny. Pro snadnější použití a úsporu je opatřen rozprašovačem. Je balen v matné bílé lahvi z chemicky odolného plastu. Lahev má kulatý tvar, velmi dobře se drží a při použití nevyklouzává z rukou. Rozprašovač je opatřen dětskou pojistkou proti otevření. Celé balení je uzpůsobeno tak, ani prostředek nevytekl ani při položení.

  • Účinný i bez drhnutí podkladu
  • Obsahuje nano částice
  • Nepoškodí povrch
  • Velmi lehké použití
  • Nižší spotřeba + delší výdrž lahve
  • Bez fosfátů, silikonů a parabenů
  • Samočisticí efekt
Nakladatel: Alori
ISBN: 8594195501036
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..