Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Prezidentský palác (slovensky)

Prezidentský palác
18 %

202  Kč 247 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Exkluzívna plnofarebná publikácia, ktorá obsahuje reprezentačné fotografie Prezidentského paláca cez celé dvojstrany, zobrazujúce klenoty barokovej a rokokovej architektúry paláca, rakúskeho nábytku, lustre, koberce, olejomaľby - portréty Márie Terézie, Karola III., Sissi, Jozefa II., Antona Grassalkovicha, romantické krajinomaľby, pohľady na kaplnku sv. Barbory, fotografie Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky, ich nádherných uniforiem a zbraní. Zobrazuje prezidentskú záhradu ako celok, ale aj jej detaily - skulptúry, vázy, nádherné záhony, letecké pohľady na palác i záhradu. V publikácii je uvedených 70% luxusných fotografií viažucich sa k 30% textu. Text obsahuje zaujímavé informácie o všetkých reprezentačných salónoch a iných priestoroch prezidentského paláca a záhrady, inauguračné prejavy, štátne vyznamenania, ocenenia prezidenta Slovenskej republiky. Súčasťou knihy je aj historická časť – stručné dejiny paláca, jeho rekonštrukcií v jednotlivých dejinných obdobiach.
Autor:
Nakladatel: PERFEKT,a.s.,vydavatelství
ISBN: 978-80-8046-569-8
Rok vydání: 2012
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 208
Zařazení: fotografické publikace prezidenti 18. stol. paláce Bratislava (Slovensko) rokoko (umění) Prezidentský palác (Bratislava, úřední rezidence
Mohlo by se vám také líbit..