Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mosquito FB.VI - 1.díl

Mosquito FB.VI - 1.díl
13 %

86  Kč 99 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
”Dřevěný zázrak”, v anglickém originále ”Wooden Wonder” - ano, pod touto přezdívkou se skrývá letoun anglické firmy De Havilland, známý pod bojovým jménem Mosquito, proslavený z let druhé světové války. Tento stroj patří bezesporu k leteckým legendám a sloužil od r. 1941 do konce války v různých rolích. Jeho vpravdě geniální konstrukce umožnila adaptaci draku pro širokou škálu bojového použití, od původně proponovaného poslání průzkumného letounu po noční stíhací, bombardovací, stíhací bombardovací, námořní útočný, výškový stíhací i cvičný stroj. Je pochopitelné, že tento stroj na kterém bojově létalo i několik našich pilotů ve Velké Británii zaujal velení československého letectva a nakonec se stal ve verzi FB.VI na několik poválečných let součásti výzbroje československého vojenského letectva. Publikace detailně popisuje tuto část historie slavného Mosquita.
Autor:
Nakladatel: JAKAB
ISBN: 978-80-87350-21-8
Rok vydání: 2015
Vazba: Paperback
Počet stran: 36
Zařazení: obrazové publikace bombardovací letadla vojenské letectvo informační publikace Československo. de Havilland Mosquito
Mohlo by se vám také líbit..