Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 16.05
PPL Pátek 16.05
Osobní odběr Pondělí 19.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv
17 %

148  Kč 178 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Předmluva Používané pícní druhy Jeteloviny Trávy a další jednoděložné druhy Ostatní pícniny Hodnocení porostů pícnin Stanovení botanického složení porostu Druhy jako indikátory stanoviště Stanovení pícninářské hodnoty porostu Stanovení kvality travního porostu Kvalita píce a její hodnocení Stavba rostliny – základ pro kvalitu píce (seminární cvičení) Rostlinná pletiva (seminární a praktické cvičení) Parametry kvality píce a jejich stanovení (seminární a praktické cvičení) Kvalita jednotlivých druhů pícnin ve vztahu k růstovým fázím rostlin a podmínkám vnějšího prostředí (seminární a terénní cvičení) Konzervace píce a hodnocení krmiv (seminární a praktické cvičení) Využití píce přežvýkavci (seminární cvičení)
Autor:
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
ISBN: 978-80-213-2216-5
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 134
Zařazení: učebnice vysokých škol kvalita krmiv pícniny objemová krmiva
Mohlo by se vám také líbit..