Produkce a dietetické účinky objemných krmiv
17
%
148 Kč 178 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Předmluva
Používané pícní druhy
Jeteloviny
Trávy a další jednoděložné druhy
Ostatní pícniny
Hodnocení porostů pícnin
Stanovení botanického složení porostu
Druhy jako indikátory stanoviště
Stanovení pícninářské hodnoty porostu
Stanovení kvality travního porostu
Kvalita píce a její hodnocení
Stavba rostliny – základ pro kvalitu píce (seminární cvičení)
Rostlinná pletiva (seminární a praktické cvičení)
Parametry kvality píce a jejich stanovení (seminární a praktické cvičení)
Kvalita jednotlivých druhů pícnin ve vztahu k růstovým fázím rostlin a podmínkám vnějšího prostředí (seminární a terénní cvičení)
Konzervace píce a hodnocení krmiv (seminární a praktické cvičení)
Využití píce přežvýkavci (seminární cvičení)
Autor: | Josef Hakl |
Nakladatel: | Česká zemědělská univerzita v Praze |
ISBN: | 978-80-213-2216-5 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 134 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • kvalita krmiv • pícniny • objemová krmiva |
Mohlo by se vám také líbit..