Hygiena výživy a nutriční epidemiologie
7
%
251 Kč 270 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. Podává rovněž přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou.
Druhá část, Epidemiologie, podává přehled obecné epidemiologie a blíže se zabývá nutriční epidemiologií a epidemiologií neinfekčních i infekčních onemocnění souvisejících s výživou.
| Autor: | Kudlová Eva |
| Nakladatel: | Univerzita Karlova |
| ISBN: | 978-80-246-1735-0 |
| Rok vydání: | 2009 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 287 |
| Zařazení: | učebnice vysokých škol • hygiena výživy • výživa člověka • epidemiologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Základy imunologie pro zubní a všeobe...
-
Mluvnice současné češtiny I. Jak se p...
-
Jan Hus známý i neznámý
-
Testové otázky z obecné patologie
Zdenka Vernerová
-
Minerva 1890-1936
Milada Sekyrková
-
Sociální a posudkové lékařství
-
Vývojová psychologie - Dětství a dos...
Marie Vágnerová
-
Základy forenzního zubního lékařství
-
Biochemie pro studující medicíny - so...
Miroslav Ledvina
-
Smrt a zmrtvýchvstání národa
Marek Nekula
-
Stereografická řešení
-
Nad Evropou půlměsíc
-
Nástroj prospěšný, či vražedný?
Tomáš Gecko
-
Small Towns in Europe in the 20th an...
Luďa Klusáková
-
Místa paměti druhé světové války
-
Dialogické interpretace
