Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kreativní ekonomika

Kreativní ekonomika
6 %

351  Kč 375 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Rozvoj kreativní ekonomiky, jež je spjat s prohloubením kreativních dovedností, rozšiřováním kreativní třídy a s nárůstem firem v kreativním průmyslu, se jeví jako jeden z významných kroků pro zvýšení konkurenceschopnosti ekonomik. Autoři poukazují n a nový, stále sílící trend významu kreativní ekonomiky ve vyspělých státech, kde dochází k vyššímu prosazování individuality jedince, jeho kreativního myšlení, v souladu s požadavky firem, spotřebitelů, ale i společnosti a dopadu tohoto jednání na ob lasti ekonomie, veřejné správy, marketingu, reklamy či managementu. Autoři též poukazují na další oblasti, jež budou zasaženy novým fenoménem, jako jsou noví významní hráči v kreativní ekonomice s dopadem na firemní strategie, nová administrativa, re klama, kreativní tvorba práva, ale i potřeba nových kreativních manažerů.
Autor:
Nakladatel: GRADA Slovakia
ISBN: 978-80-247-3608-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 224
Zařazení: monografie management tvůrčí myšlení ekonomie kreativita ekonomický růst konkurenceschopnost kreativní průmysl
Mohlo by se vám také líbit..