Technologie potravin I
16
%
661 Kč 783 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-509-1 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 300 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • masné výrobky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Domácí zvířata – kniha se zvuky
-
Podívej se do vesmíru
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jak věci fungují
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Balet nás baví
Anna Novotná
-
Interaktivní angličtina pro předškolá...
-
Dějepis na dlani
Martina Komsová; Helena Kohoutková
-
Svět kolem nás - Mluvící knížka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Angličtina pro nejmenší
Marie Zahálková
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jaro
Dagmar Šottnerová
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.