Technologie potravin II
16
%
518 Kč 613 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-510-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 236 |
Zařazení: | mléčné výrobky • učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • průmysl nápojů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Deskriptivní geometrie pro 1. ročník ...
Ján Korch
-
Odmaturuj! ze společenských věd
-
Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní...
Renata Bláhová; Ivana Dorovská
-
Komunikace v českém jazyce pro středn...
P. Adámková
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - pracovn...
Renata Bláhová
-
Český jazyk v kostce pro střední školy
Marie Sochrová
-
Odmaturuj! z biologie
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - učebnice
Renata Bláhová
-
Dějepis 4 pro gymnázia a střední školy
Jan Kuklík
-
Matematika pro gymnázia Rovnice a ner...
Jura Charvát
-
Čítanka I. k literatuře v kostce pro ...
Marie Sochrová; Pavel Kantorek
-
Matematika pro gymnázia Planimetrie
Eva Pomykalová
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Velký chemický slovník
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.