Technologie potravin II
16
%
518 Kč 613 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
| Nakladatel: | VŠCHT Praha |
| ISBN: | 978-80-7080-510-7 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 236 |
| Zařazení: | mléčné výrobky • učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • průmysl nápojů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Katalog německých vyznamenání 1933 - ...
Marek Charvát
-
Svědkové z továrny na smrt
Martin Freibauer
-
Mossad
Ian Black
-
Pouštní horečka
Kmenta Jaroslav
-
Válka na východě
-
Uniformy a označení příslušníků zbran...
Wade Krawczyk; Peter Lukacs
-
Objevil jsem Katyň
Jan Gomola
-
Špion, jemuž nevěřili
František Moravec
-
Spálená země
Paul Carell
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Organická chemie I
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.
-
Robot 100
Kolektiv
