Technologie potravin II
16
%
518 Kč 613 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-510-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 236 |
Zařazení: | mléčné výrobky • učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • průmysl nápojů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lovec králíků
Lars Kepler
-
Hypnotizér
Lars Kepler
-
Bazar zlých snů
Stephen King
-
Sedmá pohroma
James Rollins
-
Písečný muž
Lars Kepler
-
Kruh
Bernard Minier
-
Paganiniho smlouva - brož.
Lars Kepler
-
Právo nálezce
Stephen King
-
Svědkyně ohně
Lars Kepler
-
Origin
Dan Brown
-
Bez milosti
Lisa Jackson
-
Misery
Stephen King
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Velký chemický slovník
-
Tenzidy
Jan Šmidrkal