Technologie potravin II
518 Kč 613 Kč
| Nakladatel: | VŠCHT Praha |
| ISBN: | 978-80-7080-510-7 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 236 |
| Zařazení: | mléčné výrobky • učebnice vysokých škol • potravinářská technologie • průmysl nápojů |
-
Herlitz - Korková nástěnka 60x80cm
-
Herlitz - Korková nástěnka 40x60 cm
-
Herlitz - Korková nástěnka 30x40 cm
237 Kč
-
Organická chemie I
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Robot 100
Kolektiv
-
Chemická dobrodružství Emči a Míny
Hana Doskočilová
-
Písanka organické chemie
Cibulka, Radek
-
Toxikologe
Igor Linhart
-
Kaučuk, plasty a ropa
František Vörös
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Hydrochemie
Pavel Pitter
-
Farmakochemie
František Hampl
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník
-
Velký chemický slovník
