Procesy potravinářských a biochemických výrob
20
%
588 Kč 738 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové.
Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-527-5 |
Rok vydání: | 2003 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 308 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ruce pryč od této knihy
Jan van Helsing
-
Zkrocení zlé ženy
William Shakespeare; Martin Hilský
-
Julius Ceasar
William Shakespeare
-
Mnoho povyku pro nic - č.-a.
William Shakespeare
-
Sen noci svatojánské
William Shakespeare; Martin Hilský
-
Shakespeare Životopis
Park Honan
-
Lysistrate
Aristophanes
-
Pojem práva
-
Sechs Personen suchen einen Autor
Pirandello, Luigi
-
Král Lear/King Lear
William Shakespeare; Martin Hilský
-
Julius Caesar
Shakespeare, William
-
Agnes Bernauer
Hebbel, Friedrich
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Velký chemický slovník
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.