Procesy potravinářských a biochemických výrob
20
%
588 Kč 738 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové.
Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-527-5 |
Rok vydání: | 2003 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 308 |
Zařazení: | učebnice vysokých škol • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stmívání - BOX 1-4
Stephenie Meyer
-
Božský bastard
Christina Lauren
-
Jíst, meditovat, milovat - 10. výročí
Gilbertová, Elizabeth
-
Božský cizinec
Christina Lauren
-
Božský hráč
Christina Lauren
-
Svatební šaty
-
Twilight
Stephenie Meyer
-
Eclipse
Stephenie Meyer
-
Jako hvězdy v temné noci
Jojo Moyes
-
New Moon
Stephenie Meyer
-
Manželky na odpis
Simona Monyová
-
East of Eden
Steinbeck John
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.