Procesy potravinářských a biochemických výrob
20
%
588 Kč 738 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové.
Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důležitých pro funkci strojních zařízení a vlastní řízení a kontrolu procesů v provozních podmínkách tak, aby výsledkem procesu byla požadovaná kvalita zdravotně nezávadných potravin s prodlouženou trvanlivostí a s minimálními změnami senzorických a nutričních vlastností. Skripta jsou určena posluchačům Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
| Nakladatel: | VŠCHT Praha |
| ISBN: | 978-80-7080-527-5 |
| Rok vydání: | 2003 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 308 |
| Zařazení: | učebnice vysokých škol • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
FOREX – Ziskové intradenní a swingové...
Lien Kathy
-
Jak se stát forexovým obchodníkem - N...
Hartman Ondřej
-
Elon Musk
Vance, Ashlee
-
Manikúra včetně nehtové modeláže pro ...
Patricia Herrera
-
Naučte se investovat
Daniel Gladiš
-
Matematika v ekonomii a ekonomice
Bauer Luboš a kolektiv
-
Velká kniha pro podnikání pro fyzické...
Kolářová Monika
-
Finanční trhy
Oldřich Rejnuš
-
Tools of Titans
Ferriss, Timothy
-
Jak z dobré firmy udělat skvělou
James C. Collins
-
Digital Gold
Popper, Nathaniel
-
Strengths Finder 2.0
Rath, Tom
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Organická chemie I
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.
-
Robot 100
Kolektiv
