Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mapování rizik

Mapování rizik
11 %

215  Kč 242 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato publikace popisuje metodu mapování rizik, která byla vyvinuta u Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje na základě metodiky doporučené Evropskou unií. Mapování rizik je proces, při kterém se identifikují území s různou úrovní rizika. Při mapování rizik je prováděna interakce projevů různych typů nebezpečí se zranitelností území a s úrovní připravenosti území. Mapování rizik se provádí na základě technologií geografického informačního systému s využitím statistických a numerických analýz. Výsledky mapovaní rizik se prezentují na speciálních mapách, které umožňují identifikovat složení a úroveň rizika pro každou část území analyzovaného územního celku. Využití zpracovaného mapování rizik pro daný územní celek je široké. Mapy rizik slouží jako základní vstup do procesů havarijního a krizového plánování podávají komplexní informaci o zatížení území riziky, jsou zdrojem analýzy ohrožení objektů a další.
Autor:
Nakladatel: Sdružení požárního a bezpočnostního inženýrství
ISBN: 978-80-7385-086-9
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 126
Zařazení: metodické příručky technické havárie kolektivní monografie přírodní katastrofy mapování bezpečnostní inženýrství geografické informační systémy
Mohlo by se vám také líbit..