Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13
%
608 Kč 700 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských
a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům
o odborné znalosti související s inženýrskými procesy
při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako
učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného
zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních
informací pro odbornou veřejnost a pracovníky
v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického
inženýrství, včetně měření základních technologických
veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-086-6 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 495 |
Zařazení: | kolektivní monografie • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Aby se Čechům ovary zachvěly
Drábek David
-
Zpověď nepovedeného muslima
Slimane Benaïssa
-
Kronika Pražského quadriennale
Jarmila Gabrielová
-
Johann Georg Gettner
Margita Havlíčková; Christian Neuhuber
-
Rozhovory s teroristy
-
Media wersja beta
Filiciak Mirosław
-
Byle dalej
Wirth Andrzej
-
E-migranci
Maushart Susan
-
Andrzej Woyciechowski Moje Radio Zet
Topolska Iwona, Dubiński Krzysztof
-
Ludzkie gadanie Życie, rock and roll ...
Szewczyk Krzysztof, Szabłowska Maria
-
Divadelní ústav 1959 - 2009
-
Opowiadanie obrazem
Block Bruce
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Krizová komunikace
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda