Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13
%
608 Kč 700 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských
a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům
o odborné znalosti související s inženýrskými procesy
při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako
učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného
zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních
informací pro odbornou veřejnost a pracovníky
v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického
inženýrství, včetně měření základních technologických
veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
| Nakladatel: | Key publishing |
| ISBN: | 978-80-7418-086-6 |
| Rok vydání: | 2012 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | brožovaná |
| Počet stran: | 495 |
| Zařazení: | kolektivní monografie • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ježdění podle Sally Swift
Swift Sally
-
Základy Hipoterapie
Hermannová, Hana; Munichová, Daniela; Nerandžič, Zoran
-
Masáže koní
Jean-Pierre Hourdebaigt
-
Chov koní
Jaromír Dušek
-
Výcvik jezdeckého koně
Perry Wood
-
Jezdecký výcvik - 1. díl
Doleželová Linda
-
Skokové ježdění
Paalman Anthony
-
Zemský hřebčinec Tlumačov
Antonín Černocký
-
Chov a péče o koně
Doleželová Linda
-
Když koně mají problémy
Kattwinkel, Karin
-
Fríský kůň - černá perla - II. díl
Dalibor Gregor; Oldřich Kolovrat
-
Když hříbata dorostou
Dalibor Gregor; Stanislav Hošák
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Encyklopedie českých právních dějin, ...
Schelle, Karel; Tauchen, Jaromír
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda
