Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13
%
608 Kč 700 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských
a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům
o odborné znalosti související s inženýrskými procesy
při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako
učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného
zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních
informací pro odbornou veřejnost a pracovníky
v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického
inženýrství, včetně měření základních technologických
veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-086-6 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 495 |
Zařazení: | kolektivní monografie • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Příběhy obyčejného uzdravení
Jan Hnízdil
-
AllatRa
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Mým marodům
Jan Hnízdil
-
Čeho před smrti nejvíce litujeme
Bronnie Ware
-
Saturnin - 11. vydání s ilustracemi A...
Jirotka Zdeněk
-
Logopedické hádanky
Jana Havlíčková
-
Terapie sdílením
Geislerová, Josefina Bakošová Ester
-
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Malý princ - Zápisky a myšlenky
Antoine de Saint-Exupéry
-
V pekle plynových komor
Shlomo Venezia
-
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let
Zita Janáčková; Lenka Andrýsková
-
Po práci legraci
Jakub Šofar, Jan Nejedlý
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Krizová komunikace
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda