Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 13.05
PPL Úterý 13.05
Osobní odběr Středa 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13 %

608  Kč 700 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy
Nakladatel: Key publishing
ISBN: 978-80-7418-086-6
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 495
Zařazení: kolektivní monografie biotechnologické procesy potravinářská technologie
Mohlo by se vám také líbit..