Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
13
%
608 Kč 700 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských
a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům
o odborné znalosti související s inženýrskými procesy
při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako
učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného
zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních
informací pro odbornou veřejnost a pracovníky
v potravinářství.
Text knihy je rozdělen do 6 částí:
• základní principy vycházející z chemického
inženýrství, včetně měření základních technologických
veličin
• vlastnosti potravin
• procesy s minimálním tepelným zásahem
• procesy s tepelným ošetřením potravin
• procesy s odebráním tepla
• doplňkové procesy
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-086-6 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 495 |
Zařazení: | kolektivní monografie • biotechnologické procesy • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak správně vybrat digitální fotoaparát
Josef Myslín
-
Jak správně vybrat digitální kameru
Josef Myslín
-
Jak správně vybrat osobní počítač
Pavel Navrátil
-
Elektronika s podporou PC + CD
Burkhard Kainka
-
Elektronika v domácnosti
Luboš Vinš
-
Elektryczne i elektroniczne czujniki ...
Rząsa Mariusz R., Kiczma Bolesław
-
Telewizyjne systemy dozorowe
Kałużny Paweł
-
Układy wykorzystujące sterowniki PLC
Broel-Plater Bogdan
-
Arduino dla dzieci. Poznaj świat ele...
Żarowska-Mazur Alicja, Mazur Dawid
-
Wstęp do programowania sterowników PLC
Sałat Robert, Korpysz Krzysztof, Obstawski Paweł
-
Elektryczne i elektroniczne wyposazen...
Pacholski Krzysztof
-
Układy mikroprocesorowe
Krzyżanowski Ryszard
-
Potravinářské zbožíznalství
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Právo EU po Lisabonské smlouvě - 2. v...
Janků, Martin; Janků, Linda