Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 23.05
PPL Čtvrtek 23.05
Osobní odběr Pátek 24.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Společnost s ručením omezeným

Společnost s ručením omezeným
Sleva až 70% u třetiny knih
Příručka Společnost s ručením omezeným – řešení účetní a daňové problematiky včetně příkladů z praxe je praktickou pomůckou pro řešení situací vyskytujících se v s. r. o. běžně, ale řeší i situace, se kterými se v s. r. o. setkáváme spíše ojediněle – např. majetkové vypořádání společníků, převod či dědění obchodního podílu.
Jednotlivé okruhy problémů vycházejí z výkladu soukromého práva a jsou řešeny do účetních a daňových důsledků, zejména s důrazem na minimalizaci daňové zátěže.

Výklad vychází z nejnovější judikatury týkající se civilního i daňového práva s. r. o. a jejích společníků – např. judikatura týkající se souběhu výkonu funkce jednatele a pracovního poměru, vztahu obchodního podílu ke společnému jmění manželů, fakturace společníků, rozdělování zisku atd.
Důležitou součástí je i přehledné tematické uspořádání vybraných ustanovení obchodního zákoníku, která se k problematice vztahují. Publikace vychází z nejnovějších poznatků z praxe a z právní úpravy platné pro rok 2011.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-659-4
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 360
Zařazení: příručky účetnictví právní předpisy daně společnosti s ručením omezeným
Mohlo by se vám také líbit..