Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákon o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů

Zákon o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů
30 %

425  Kč 609 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Nové vydání publikace „Zákon o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů s komentářem“ obsahuje aktuální znění zákona č. 361/2003 Sb. a podrobný komentář k jeho jednotlivým ustanovením. Je aktualizovanou verzí předchozího vydání z roku 2007, doplněnou o novely zákona, které nabyly účinnosti po 1. 1. 2007.

Komentář k jednotlivým ustanovením zákona V komentáři je zohledněn nový zákon o generální inspekci bezpečnostních sborů, který nabývá účinnosti 1. 1. 2012. Komentář k jednotlivým ustanovením je v publikaci rozšířen o nové poznatky autora z aplikační praxe služebních funkcionářů bezpečnostních sborů a ze soudní judikatury.

JUDr. Petr Tomek
Autor je dlouholetým učitelem předmětu Služební poměry na Policejní akademii ČR v Praze, spolupracuje s personálními pracovišti bezpečnostních sborů, je místopředsedou Nezávislého odborového svazu Policie ČR pro oblast služebního poměru a současně se podílí na přípravě právních a ostatních předpisů v oblasti služebního poměru.

Využití této knihy
Publikace je určena služebním funkcionářům a jejich poradním komisím, pracovníkům personálních útvarů, studentům policejní akademie, ale i všem příslušníkům ve služebním poměru

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-752-2
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 672
Zařazení: komentáře zákony policie státní služba
Mohlo by se vám také líbit..