Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Průvodce rokem ředitele základní a mateřské školy včetně vzorů používaných dokum

Průvodce rokem ředitele základní a mateřské školy včetně vzorů používaných dokum
10 %

475  Kč 529 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Ředitelé škol a školských zařízení jistě ocení tento poměrně obsáhlý a přitom přehledně strukturovaný výklad oblastí pracovního práva, které je nutno brát v úvahu v oblasti školství. Všechny pasáže jsou zpracovány s ohledem na potřeby školské praxe, a to jak při výběru jednotlivých oblastí práva, tak i při prezentaci jejich obsahu.

Více k obsahu
Kromě pracovněprávních vztahů je pozornost autorů této publikace věnována i některým dalším souvislostem řízení školy a školského zařízení. Dílo je strukturováno tak, aby jej mohli efektivně používat jak začínající ředitelé, kteří teprve hledají základní souvislosti, tak i zkušení řídící pracovníci, kteří se potřebují rychle dobrat odpovědi na konkrétní otázku z vybrané oblasti práva. Nechybí ani praktické příklady a užitečné vzory. Pozornost je věnována i ochraně osobních údajů, zpracování mzdové a personální agendy a v závěrečné části autoři uvádějí aplikaci zákona o archivnictví a spisové službě.

Aktuálně reaguje na nejnovější legislativní změny
Toto rozšířené a podstatně přepracované vydání publikace „Průvodce rokem ředitele základní a mateřské školy“ vychází z právního stavu platného k 1. prosinci 2012, tj. reaguje na všechny změny pracovněprávních a platových předpisů, ale i školských zákonů, ke kterým došlo v roce 2012.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-770-6
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 504
Zařazení: příručky právní předpisy základní školy mateřské školy management školy
Mohlo by se vám také líbit..