Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.06
PPL Středa 05.06
Osobní odběr Čtvrtek 06.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákoník práce 2014

Zákoník práce 2014
25 %

123  Kč 164 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Praktické sešitové vydání zákoníku práce ve znění účinném k 1. 1. 2014 nabízí čtenářům vedle aktuálního znění jednotlivých ustanovení tohoto základního pracovněprávního předpisu i stručný souhrnný komentář k jeho uceleným částem.

Změny v zákoníku práce pro rok 2014
Nové vydání publikace Zákoník práce se stručným komentářem tak reaguje nejen na změny, které nabyly účinnosti v průběhu roku 2013 (např. změna právní úpravy pracovních poměrů na dobu určitou nebo zkrácení doby nepřetržitého odpočinku mezi směnami), ale zabývá se především změnami, které souvisejí s přijetím rekodifikace soukromého práva, tj. navazují na skutečnost, že dnem 1. 1. 2014 nabývá účinnosti nový občanský zákoník.

Způsob zpracování této publikace
V rámci – byť stručného – komentáře autoři upozorňují na některé aplikační problémy a zaujímají k nim stanovisko. Současně přibližují čtenářům i změny související s podpůrným (subsidiárním) používáním nového občanského zákoníku v pracovněprávních vztazích. Cílem této publikace je poskytnout nejširší odborné i laické veřejnosti praktický a stručný přehled právní úpravy v zákoníku práce pro běžné praktické potřeby.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-848-2
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 168
Zařazení: komentáře zákony pracovní právo
Mohlo by se vám také líbit..