Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zdravotní pojištění 2014

Zdravotní pojištění 2014
Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace Zdravotní pojištění z pera Tomáše Červinky poskytuje komplexní a aktuální pohled na oblast pojistného na zdravotní pojištění.

Skupiny plátců zdravotního pojištění
Pozornost je věnována plnění zákonných povinností jednotlivými skupinami plátců, kterými jsou primárně zaměstnanci a zaměstnavatelé. Řešeny jsou také postupy platné pro OSVČ, státní pojištěnce a osoby bez zdanitelných příjmů.

Změny ve zdravotním pojištění pro rok 2014
Důraz na aktuálnost platných postupů se v této publikaci odráží v zapracování všech podstatných změn pro platbu pojistného pro rok 2014. V textu jsou obsaženy také odlišnosti odvodu pojistného na zdravotní pojištění oproti sociálnímu (nemocenskému) pojištění a oproti daním z příjmů. Zohledněny jsou nejdůležitější aspekty chystaného projektu zavedení jednoho inkasního místa. Prostor je věnován také aplikaci evropských právních předpisů pro oblast zdravotního pojištění a koordinaci účasti na pojištění a odvodu pojistného. Součástí jsou rovněž praktické příklady a aktuální výklady postupů. Obsah publikace a prolistování

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-860-4
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 176
Zařazení: příručky komentáře právní předpisy zdravotní pojištění
Mohlo by se vám také líbit..