Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pojistné na sociální zabezpečení 2014

Pojistné na sociální zabezpečení 2014
30 %

231  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Příručka „Pojistné na sociální zabezpečení…“ obsahuje výklad k jednotlivým ustanovením zákona č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti.

Obsah publikace
Uživatele seznamuje jak se zněním jednotlivých ustanovení zákona o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, tak s podrobným komentářem, který je doplněn velkým počtem příkladů. Podrobně se zabývá všemi povinnostmi zaměstnavatelů, obsahuje i výklad k pojištění OSVČ.

Změny v sociálním zabezpečení pro rok 2014
Zákon o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti je uveden ve znění k 1. 1. 2014. Od tohoto data dochází ke změnám v okruhu poplatníků pojistného, které navazují na změny v nemocenském pojištění. Další změny souvisejí se zvýšením průměrné měsíční mzdy, například výše maximálního vyměřovacího základu. Změny v pojištění OSVČ se týkají především výše hranic příjmu pro účast na důchodovém pojištění a pro minimální vyměřovací základy. U OSVČ se mění i stanovení výše základu pro nemocenské pojištění a minimální základ pro důchodové pojištění u nemocensky pojištěných OSVČ.

Nové příklady z praxe roku 2013
Publikace „Pojistné na sociální zabezpečení…“ je rozšířena o nové příklady a výklady v návaznosti na zkušenosti získané s prováděním sociálního zabezpečení v průběhu roku 2013.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-861-1
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 160
Zařazení: příručky komentáře zákony sociální zabezpečení sociální pojištění
Mohlo by se vám také líbit..