Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 23.05
PPL Čtvrtek 23.05
Osobní odběr Pátek 24.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Veřejné zakázky

Veřejné zakázky
11 %

267  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

1. vydání Jedná se o odbornou rukověť, která poskytuje základní informace o zadávání veřejných zakázek – postup při zadávání veřejných zakázek podle zákona o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu podle zásad včetně praktických schémat pro zadávání zakázek či elektronickou aukci. Dílčí řešená témata Kniha zároveň obsahuje základní informace o dílčích tématech, jako jsou významné veřejné zakázky, dotované zakázky, právní zásady, nepřímá úhrada ze strany zadavatele anebo opravné prostředky v řízení o zadávání veřejných zakázek.

Dále rozebírá předcházející a současnou občanskoprávní úpravu a nové evropské směrnice o zadávání veřejných zakázek. Na závěr popisuje stav elektronizace veřejného investování v České republice. Pro koho je publikace určena? Tato stručná monografie je určena jak začínajícím, tak i zkušeným administrátorům veřejných zakázek, kteří si rychle potřebují připomenout základní kroky při zadávání zakázek.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-908-3
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Zařazení: příručky veřejné zakázky výběrová řízení
Mohlo by se vám také líbit..