Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.05
PPL Pátek 24.05
Osobní odběr Pondělí 27.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákon o sociálně-právní ochraně dětí s komentářem

Zákon o sociálně-právní ochraně dětí s komentářem
18 %

549  Kč 669 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Publikace Zákon o sociálně-právní ochraně dětí s komentářem obsahuje komentovaný text zákona č. 359/1999 Sb., ve znění účinném k 31. říjnu 2014, a společně s řadou tematicky souvisejících mezinárodních smluv a zákonů tvoří ucelený komplex právních předpisů v oblasti sociálně-právní ochrany dětí.

Další zohledněné právní předpisy
Publikace rovněž reflektuje změny v oblasti soukromého práva, zejména práva rodinného a s ním souvisejících procesních předpisů. Pro přehlednost jsou součástí knihy rovněž výňatky relevantních ustanovení právních předpisů dotýkajících se problematiky sociálně-právní ochrany dětí včetně vyhlášky č. 473/2012 Sb., o provedení některých ustanovení zákona o sociálně-právní ochraně dětí, a směrnice k vedení spisové dokumentace.

Přehledné zpracování pro každodenní praxi
Autorky nejenže přehledně a srozumitelně komentují obsah jednotlivých ustanovení zákona o sociálně-právní ochraně dětí, ale vysvětlují také filozofii vzniku jednotlivých ustanovení a jejich praktické uplatnění. Zvláště cenné je propojení s jednotlivými ustanoveními předpisů souvisejících, jakož i literatura vztahující se k jednotlivým ustanovením. Komentář k zákonu o sociálně-právní ochraně dětí byl při každém aktualizovaném vydání velmi žádanou publikací, která byla využívána všemi orgány sociálně-právní ochrany dětí, spolupracujícími nevládními organizacemi či soudci.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7263-914-4
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 800
Zařazení: komentáře zákony právní předpisy sociálně-právní ochrana dětí
Mohlo by se vám také líbit..