Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Duchovní inteligence

Duchovní inteligence

304  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Určitě jsme slyšeli, že existuje inteligence praktická, technická, sociální i emoční, ale termín „duchovní inteligence“ nás může překvapit. Autorovi jde o to, abychom vzali na vědomí svou nezřídka zakrnělou duchovní dimenzi. Snaží se nás vyburcovat z polospánku pouhého „fungování“ a pozvat na cestu proměny. On sám sice vychází z křesťanské perspektivy, ale záměrně ji zde neaplikuje do důsledků, jde mu o mnohem primitivnější úroveň: burcuje čtenáře, aby začal hledat „širší rámec“ svého života, aby se otevřel hledání životní moudrosti.
„Náš příběh má mnohem větší potenciál, než si uvědomujeme. Jde v něm o mnohem více než o nesmysly, které hromadíme, o tisícovky na výplatní pásce a všechny ty věci, na kterých obvykle stavíme své jistoty. Dobrý příběh si nemůžete koupit ani ho ozdobit falešnou parádou. Udržujte svůj příběh u světla života, a nepůjde v něm pak jen o vnější věci, které nás tak často svádí.
Nemusíte si vybírat svůj duchovní životní styl z pomyslného katalogu. Nejlepší věci v životě bývají ve skutečnosti skandálně zadarmo. Zároveň však s sebou nesou velké náklady: celoživotní závazek, oddanost, nadšení, obětavost a nesobeckou, sebedarující lásku.“
(Brian Draper)

Autor:
Nakladatel: Karmelitánské nakladatelství s.r.o.
ISBN: 978-80-7195-773-7
Rok vydání: 2015
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224
Mohlo by se vám také líbit..