Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin
13
%
463 Kč 532 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.
Autor: | Kateřina Demnerová |
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-957-0 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 120 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Hydrochemie
Pavel Pitter
-
Úprava vody v energetice
-
Farmakochemie
František Hampl
-
Velký chemický slovník
-
Velký chemický slovník
-
Jak prezentovat odborné výsledky
Eva Juláková
-
Organická chemie I
-
Technologie chemických látek
-
Aplikovaná a technická hydrobiologie
-
Organická syntéza
Jiří Svoboda
-
Breviář z fyzikální chemie
Anatol Malijevský
-
Tenzidy
Jan Šmidrkal
-
Chemická dobrodružství III
Hana Doskočilová