Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin
13
%
463 Kč 532 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.
Autor: | Kateřina Demnerová |
Nakladatel: | VŠCHT Praha |
ISBN: | 978-80-7080-957-0 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 120 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Anorganická chemie
Catherine E. Housecroft
-
Velká kniha logistiky
Ivan Gros
-
Hydrochemie
Pavel Pitter
-
Farmakochemie
František Hampl
-
Materiály a jejich mezní stavy
-
Velký chemický slovník
-
Jak prezentovat odborné výsledky
Eva Juláková
-
Analytická chemie
Crouch, Stanley; West, Donald; Holler, F; Skoog, Douglas A.
-
Chemická dobrodružství III
Hana Doskočilová
-
Chemická dobrodružství II
Hana Doskočilová
-
Analýza ovzduší
František Skácel
-
Robot 100
Kolektiv
-
Chemická dobrodružství Emči a Míny
Hana Doskočilová
-
Chemická dobrodružství IV
Hana Doskočilová
-
Kaučuk, plasty a ropa
František Vörös
-
Písanka organické chemie
Cibulka, Radek