Mikrobiológia potravín (slovensky)
6
%
438 Kč 464 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | kolektiv |
Nakladatel: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
ISBN: | 978-80-552-1642-3 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 239 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Včelařství - svazek II.
kolektiv
-
Čarovné Tatry a Zamagurie-Magical Tat...
kolektiv
-
Čarovné Dolné Považie-Magical Lower P...
kolektiv
-
Prague Classics / Musical Souvenir fr...
kolektiv
-
História anestéziológie a intenzívne...
kolektiv
-
První republika 19181938 (nové uprav...
kolektiv
-
Slovník cizích slov do kapsy
kolektiv
-
Historická detektivka
kolektiv
-
Legendární bytosti z příběhů a bájí
kolektiv
-
Vesmír v kocke, 2., doplnené a revido...
kolektiv
-
A teraz čo?
kolektiv
-
Králové a královny
kolektiv
-
Geografické informačné systémy v pri...
Karol Šinka
-
Implementácia relačných databáz
František Adamovský
-
Biochémia
kolektiv
-
Chov a choroby psov
Danka Šťastná