Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pernštejnská stezka v 21. století

Pernštejnská stezka v 21. století
17 %

216  Kč 259 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
V této publikaci navazujeme na předchozí knížky (Města Pardubického kraje a Tajemství Trstenické stezky) a seznamujeme čtenáře s dalšími historickými městy Pardubického kraje, která jsou spojena sítí cest, z nichž některé mají charakter starých dálkových stezek, po kterých můžete pěšky, na kolech nebo autem objevovat krásnou polabskou krajinu plnou luk, lesů, rybníků, řek, i architektonických a industriálních památek.

Navštívíme zajímavá města, vesnice a přírodní památky, zaměříme se na krásy přírody a dozvíme se i něco o historii cesty od Přelouče po Holice. Knížka je koncipována jako průvodce, kde v každé etapě je samostatná barevná mapka oblasti, podrobný popis města a tras s uvedením vzdáleností a GPS souřadnic. Poutavý text komentuje nejdůležitější místa a je proložen fiktivními historickými příběhy dokreslujícími odlehčenou formou navštívená místa. Součástí publikace je množství autorských fotografií navštívených míst.
Autor:
Nakladatel: Zeman Lukáš
ISBN: 9788088050018
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..