Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dohled nad finančním trhem a jeho integrace

Dohled nad finančním trhem a jeho integrace
12 %

267  Kč 305 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Nová publikace z ediční řady Právo prakticky se zabývá dohledem nad finančním trhem a jeho integrací. Integrace dohledu je proces relativně dlouhodobý, avšak velmi intenzivní jsou tyto integrační postupy a změny po finanční krizi v letech 2007–2008, kdy problémy na finančním trhu způsobovaly vysoké finanční ztráty a velký ekonomický pokles v širokém mezinárodním měřítku. Integrace dohledu je právě jedním ze způsobů, jak dosáhnout a udržet prosperující národní ekonomiky a mezinárodní finanční stabilitu.

Autor se ve své  publikaci věnuje postupně procesu integrace v Evropě, Bankovní unii, jejíž vznik byl hlavní odpovědí finanční politiky na evropské finanční problémy, dále integraci dohledu v České republice či možným selháním subjektů finančního trhu.

Kniha je určena té části právnické (a částečně i ekonomické) obce, která se hlouběji o problematiku dohledu nad finančním trhem zajímá.

Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7552-877-3
Rok vydání: 2018
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..