Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Učebnice Účetnictví I. díl 2021

Učebnice Účetnictví I. díl 2021
38 %

180  Kč 289 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Učebnice je určena především pro studenty druhého ročníku obchodních akademií a středních odborných škol s výukou účetnictví. Studenti se zde seznamují se základy daňové evidence a podvojného účetnictví.

\n

V úvodu jsou vysvětleny základní pojmy a princip podvojného účetnictví. Důraz je kladen na pochopení podstaty podvojného účetnictví, zaznamenání důsledků jednotlivých hospodářských operací na rozvahu a výsledek hospodaření.

\n

Na tyto základy navazuje základní účtování jednotlivých podnikových agend týkající se zejména krátkodobého finančního majetku, zásob, dlouhodobého majetku a zaměstnanců. Výklad je doplněnou řadou schémat účtování a řešenými příklady, které obsahují účetní případy z běžné praxe účetního pracovníka a slouží k snadnějšímu pochopení problematiky. Na závěr jednotlivých kapitol jsou zařazeny úlohy k procvičování, na nichž si studenti mohou ověřit, zda příslušnou problematiku zvládli.

\n
Autor:
Nakladatel: Štohl - Vzdělávací středisko Znojmo
ISBN: 978-80-88221-50-0
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 172
Mohlo by se vám také líbit..