Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 11.07
PPL Pátek 11.07
Osobní odběr Pondělí 14.07
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště

252  Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
Autor:
Nakladatel: Septima
ISBN: 9788072162840
Rok vydání: 0000
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Mohlo by se vám také líbit..