Technologie kuchařských prací Septima pro odborné učiliště
258 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice pro výuku na středních odborných školách je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně pro studenty s lehkým mentálním postižením. Zahrnuje učivo všech tří ročníků oboru. Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky k hlavním pokrmům, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, saláty, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně, polotovary. Učebnici ilustrovala Renáta Pilzová.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Septima |
ISBN: | 9788072162840 |
Rok vydání: | 0000 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Direkt neu 1 (A1-A2) – učebnice + pra...
neuveden
-
Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravý...
neuveden
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Kamionem po Evropě - hra
neuveden
-
Bestiář Harryho Pottera
neuveden
-
Kuba - Lonely Planet
neuveden
-
Přírodní kosmetika - Jak na to
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Domácí m...
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Vozidla
neuveden
-
AllatRa
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Louka
neuveden
-
Sadovnictví pro odborná učiliště
Dvořáček Pavel
-
Zelinářství pro odborná učiliště (2.v...
Josef Pokorný
-
Oděvní materiály pro odborná učiliště...
Mračková Irena
-
Ovocnictví pro odborná učiliště
Oldřich Čech