Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Srdce meditace

Srdce meditace
10 %

224  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Jeho Svatost dalajlama odkrývá skrytá tajemství pokročilého meditačního cvičení Dzogchen za použití vizionářské básně světce z 19. století Patrula Rinpočhe, autora buddhistického klasického díla „Slova mého dokonalého učitele“.

Moudrost a soucit – základní pilíře buddhistické meditace
Dalajlama obratně dokazuje přímou úměrnost mezi cvičením mysli v soucítění s ostatními bytostmi – a ve skutečnosti je jeho předpokladem – a samotným vrcholem buddhistické meditace. Představuje své pochopení, mnohokrát potvrzené v průběhu tisíciletí, že pěstování jak soucitu, tak moudrosti je naprosto zásadní pro pokrok v meditaci, a zachází do velké hloubky, jak toho lze dosáhnout.

Poznejte, kým skutečně jste
Kniha je srozumitelná i pro začátečníky, přesto však její autor vede čtenáře do velmi jemných detailů toho, jak rozpoznat nejvnitřnější povědomí – kým skutečně jsme – a jak udržovat kontakt s tímto vědomím a vysvobodit se z nekonečného proudu našich myšlenek, aby se toto uvědomění, vždy přítomné, stalo trvale patrným.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7554-082-9
Rok vydání: 2457
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 130
Mohlo by se vám také líbit..