Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 25.04
PPL Čtvrtek 25.04
Osobní odběr Pátek 26.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dračí dovednosti

Dračí dovednosti

355  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autoři publikace se soustředili na tvořivé činnosti s literárním textem, práci s literárními žánry, ale i na procvičování početních operací či práci se soustavou souřadnic. Zadání se opírají o atraktivní téma draků. Metodika je zpracována tak, aby žáky 2. stupně rozvíjela ve všech oblastech. Rozvíjená gramotnost – čtenářská, matematická, informační, přírodovědná a sociální Ekologie – základy, globální problémy, ochrana životního prostředí, nebezpečné látky a ochrana zdraví Komunikace – diskuze, promluvy, debata, přátelské soužití, vhodná argumentace Díky dračímu tématu, které spojuje všechny příspěvky, budete své žáků všestranně rozvíjet a nenásilně podporovat jejich funkční gramotnosti. Současně povedete žáky ke kultivované komunikaci a kooperaci.
Autor:
Nakladatel: RAABE
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 88
Zařazení: metodické příručky základní školy didaktické hry sociální dovednosti čtenářská gramotnost aktivizační metody ve výuce numerická gramotnost přírodovědná gramotnost
Mohlo by se vám také líbit..